(0) items
Няма продукти в кошницата.
All Categories
Close
  Preferences
  FiltersFiltreaza
  Търси

  LEGO Minecraft

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай items per page

  LEGO® Minecraft - Refugiul ursilor panda 21245, 553 piese

  269,99 lei

  Daca Iti plac ursii panda din Minecraft®, vei adora aceasta casa-panda cu 3 etaje! Deschide partea din spate pentru a vedea diferitele camere, fiecare plina cu accesorii grozave pentru distractie creativa. Simti nevoia unei schimbari? Reconfigureaza-ti casa-panda si fa-o sa stea pe sezut sau pe toate cele 4 picioare! Iesi afara In jungla de bambusi cu un explorator. Ofera-le tort unui urs panda si unui pui de panda, dar ai grija la scheletul care are arbaleta!

  LEGO® Minecraft - Arena din End 21242, 252 piese

  129,99 lei

  Cand un razboinic din End se Infrunta cu un arcas dragon In arena din End, ei trebuie sa fie atenti nu doar la armele fiecaruia. Sculptura Dragon Ender care se Inalta deasupra lor lanseaza blocuri de lava din gura, In vreme ce solul mobil s-ar putea separa In orice moment, aruncandu-l pe unul dintre ei Intr-un bazin de lava! ai abilitatile Minecraft® sa supravietuiesti unei batalii In arena din End?

  LEGO® Minecraft - Casuta albinelor 21241, 254 piese

  99,99 lei

  Culege faguri de miere din stup, cultiva recolte la o ferma si apara-ti baza pe masura ce construiesti o casa In forma de albina In aceasta aventura Minecraft®. Iar, daca albinele furioase care roiesc Incolo si-ncoace In copacul alaturat decid sa atace, ridica acoperisul casutei tale ca sa te bucuri de multe alte activitati la interior.

  LEGO® Minecraft - Aventura in mlastina 21240, 65 piese

  54,99 lei

  Rasfata-te pe tine sau pe o persoana draga cu flori care pot fi expuse pentru totdeauna cu acest LEGO® Icons Buchet de flori de camp.

  Cuprinzand 8 specii de flori de camp, buchetul viu colorat e conceput inteligent numai din piese LEGO. Florile au tulpini reglabile, asa ca lasa-ti creativitatea sa infloreasca si construieste un buchet personalizat care sa devina o piesa de decor spectaculoasa.

  LEGO® Minecraft - Casa Ciuperca 21179, 272 piese

  122,98 lei 90,89 lei

  LEGO Minecraft

  Производители

  Filter by:

  Clear All
  Min: 49,00 lei Max: 420,00 lei
  lei49 lei420