(0) produse
Nu aveți articole în coșul de cumpărături.
Produse
Close
  Preferinte
  FiltersFiltreaza
  Cautati

  Despre noi

  Firma Peak Toys SRL este unic importator a unor mărci renumite, de calitate excepţională, distribuirea acestora realizându-se prin propria reţea de agenţi comerciali ce acoperă întreg teritoriul României.

  Articolele noastre acoperă o gamă vastă de jucării: pluşuri, machete, păpuşi, jucării creative, jucării pentru bebe, jucării electronice, puzzle, topogane, accesorii, etc. Am încheiat parteneriate pe termen lung cu unii dintre cei mai prestigioşi producători din Europa şi Asia: Spania, Franţa, Germania, Polonia, Cehia, Olanda, Ungaria, Hong Kong-China.

  Firma noastră este unic importator a mărcilor: Disney, Famosa, IMC, Welly pe care le puteţi cumpăra din marile lanţuri de magazine Carrefour, Cora, Metro, Selgros, staţiile de benzina MOL, OMV, Petrom sau Rompetrol si de pe site-urile de comert electronic. Din anul 2005 suntem prezenţi şi în reţelele de magazine Kaufland şi Penny Market.

  Misiunea firmei noastre este exprimată prin următoarele:
  Firma noastră şi-a propus să implineasca nevoile părinţilor prin satisfacerea exigenţelor copiilor acestora cu jucării educative, creative, de o calitate excepţională, ajutând în acest fel la dezvoltarea copiilor din primele clipe de viata.

  Cu sediul central în Cluj-Napoca şi cu o echipă tânără, foarte ambiţioasă, dar cu experienţă dorim să fim parteneri devotaţi ai clienţilor şi să satisfacem cerinţele acestora în cel mai bun mod cu putinţă.