(0) produse
Nu aveți articole în coșul de cumpărături.
Produse
Close
  Preferinte
  FiltersFiltreaza
  Cautati

  Despre noi

  Firma Peak Toys SRL este unic importator a unor mărci renumite, de calitate excepţională, distribuirea acestora realizându-se prin propria reţea de agenţi comerciali ce acoperă întreg teritoriul României.

  Articolele noastre acoperă o gamă vastă de jucării: pluşuri, machete, păpuşi, jucării creative, jucării pentru bebe, jucării electronice, puzzle, topogane, accesorii, etc. Am încheiat parteneriate pe termen lung cu unii dintre cei mai prestigioşi producători din Europa şi Asia: Spania, Franţa, Germania, Polonia, Cehia, Olanda, Ungaria, Hong Kong-China.

  Firma noastră este unic importator a mărcilor: Feber, SES, Famosa, New-Ray, Welly, Maamaa sau StartRight pe care le puteţi cumpăra din marile lanţuri de magazine Billa, Carrefour, Cora, Metro, Selgros, XXL, staţiile de benzina Lukoil, MOL, OMV, Petrom sau Rompetrol si de pe site-urile de comert electronic. Din anul 2005 suntem prezenţi şi în reţelele de magazine Kaufland şi Penny Market.

  Misiunea firmei noastre este exprimată prin următoarele:
  Firma noastră şi-a propus să implineasca nevoile părinţilor prin satisfacerea exigenţelor copiilor acestora cu jucării educative, creative, de o calitate excepţională, ajutând în acest fel la dezvoltarea copiilor din primele clipe de viata.

  Cu sediul central în Cluj-Napoca şi cu o echipă tânără, foarte ambiţioasă, dar cu experienţă dorim să fim parteneri devotaţi ai clienţilor şi să satisfacem cerinţele acestora în cel mai bun mod cu putinţă.