Magyar
search

LEGO® NINJAGO® Robotul Hidro al lui Lloyd, 71750

products.sku: 5702016912296
products.incltaxsuffix
products.availability: products.availability.outofstock
+ -

Disponibil incepand cu data de 01 Iunie 2021.


Un formidabil set de jucării robot LEGO® NINJAGO®


Fanii ninja se pot bucura de distracție nonstop, recreând scene din serialul de televiziune NINJAGO®: Seabound, cu Robotul Hidro super-cool al lui Lloyd (71750).

Setul de joc ninja include o jucărie robot poziționabil cu o sabie mare într-o mână și o gheară hidraulică în cealaltă, pentru a inspira joaca grozavă de acțiune pe roluri.

Jucării creative pentru aventuri fantasticeSetul de joacă subacvatic are 2 minifigurine: Lloyd Scuba cu o mască, butelie de aer și papuci de scafandru, și ticălosul Păzitor Maaray.

Copiii pot juca propriile lor aventuri pentru a vedea care dintre cei doi va învinge și va câștiga amuleta de val inclusă de asemenea în set.Seturi LEGO® pentru distracție de dezvoltare.Seturile de joc NINJAGO permit copiilor să evadeze într-o incredibilă lume fantastică, unde pot învăța despre valorile ninja precum curajul, spiritul de sacrificiu și familia, prin joacă pe roluri plină de beneficii.

Ei pot alege să interpreteze poveștile fictive cu o colecție uimitoare de jucării cool, incluzând dragoni, roboți și vehicule.

Numar piese: 228

Varsta recomandata: 7+ ani

reviews.write Close Review Form
  • reviews.onlyregistereduserscanwritereviews
*
*
reviews.fields.rating.bad
reviews.fields.rating.excellent
*
*
*