Bulgarian
Търси

LEGO® DOTS Pachet multiplu - Emoții de vară 41937

Производител: LEGO
Складова единица: 5702016915853
149,99 lei с ДДС
Наличност: В наличност
+ -

Disponibil incepand cu data de 01 Iunie 2021.


Inițiază un copil în distracția LEGO® DOTS cu acest kit de artizanat estival


Cauți un cadou ingenios de zi de naștere? Acest set LEGO® DOTS (41937) Pachet multiplu - Emoții de vară este cadoul potrivit.

O introducere creativă în lumea DOTS, această cutie oferă copiilor posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de design și încrederea, cu o gamă de piese diferite, mai ușoare sau mai detaliate.

Distracție variată în bricolaj Acest kit de artizanat include articole DOTS diferite și personalizabile ce se pot purta, sau obiecte de decor interior, inclusiv o brățară, breloc de bagaj leu, ramă foto cu element de prindere și un suport pentru creioane în formă de cactus.

Copiii pot folosi plăcuțele incluse pentru a crea nenumărate modele pentru toate piesele, sau își pot extinde creativitatea cu punga DOTS Extra - seria 5 (41932) (vândută separat).

Ambianță estivală de artizanatBucuria oferită în plus de acest kit pachet suplimentar este posibilitatea copiilor de a combina și potrivi modele pentru diferitele piese, mândrindu-se apoi cu design-urile lor creative sau împărtășindu-le cu prietenii. Kitul oferă copiilor o inițiere excelentă în creativitatea bricolajului sau o activitate de artizanat în grup, având câteva ceva de creat pentru fiecare.

Numar piese: 441

Varsta recomandata: 6+ ani


Напиши отзив Close Review Form
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
*
*
Лошо
Отлично
*
*
*