Magyar
search

LEGO® City Mașină de teren pentru salvarea animalelor sălbatice 60301

products.sku: 5702016911923
products.incltaxsuffix
products.availability: products.availability.outofstock
+ -

Disponibil incepand cu data de 01 Iunie 2021.


Set de construcție de salvare a animalelor sălbatice pentru copii


Copiii pot deveni eroi cotidieni cu acest set de joc LEGO® City (60301) Mașină de teren pentru salvarea animalelor sălbatice , având o echipă de salvare a animalelor, incluzând-o pe Jessica Sharp, eroina din serialul de TV LEGO City, plus un leu, un pui de leu și un șarpe cu oul său.

Adaugă doar cadrul râului, jucăria scuter de apă și vehiculul 4x4 pentru a pregăti scena pentru aventuri palpitante de salvare a animalelor sălbatice.

Distracție pentru toată familiaSeturile LEGO 4+ oferă ore întregi de distracție pentru copii, prieteni și familii.

Fiecare set vine cu un ghid simplu de construcție și un element Cărămidă pentru începători, pentru a îndruma micuții. Iar cu seturile 4+ primești de asemenea Instructions PLUS - parte a aplicației Instrucțiuni de construcție LEGO.

Acest ghid interactiv de construcție, cu instrumente de vizualizare cu zoom și rotire, face cu adevărat construcția LEGO o joacă de copii!Lumea formidabilă a orașului LEGOSeturile de joc cu animale sălbatice LEGO City duc copiii în mijlocul acțiunii cu animale emblematice, cadre realiste, vehicule cool și personaje inspiratoare care stimulează joaca pe roluri imaginativă bazată pe evenimente din viața reală.

Numar piese: 157

Varsta recomandata: 4+ ani

reviews.write Close Review Form
  • reviews.onlyregistereduserscanwritereviews
*
*
reviews.fields.rating.bad
reviews.fields.rating.excellent
*
*
*