Bulgarian
Търси

LEGO Speed Champions McLaren Elva 76902

Производител: LEGO
Складова единица: 5702016912487
99,98 lei с ДДС
Наличност: В наличност
+ -

Disponibil incepand cu data de 01 Iunie 2021. 


Machetă a mașinii rapide McLaren Elva pentru joacă și expunere


Acest set de construcție McLaren Elva LEGO® Speed Champions (76902) oferă copiilor și pasionaților de mașini oportunitatea de a colecționa, construi și explora una dintre cele mai exclusiviste mașini rapide din lume. Uluitoare din toate unghiurile, această machetă detaliată oferă o experiență de construcție captivantă, este perfectă pentru a fi expusă și formidabilă pentru acțiune de curse super-aerodinamice!

Exact ca în realitate Această jucărie mașină de colecție vine cu un șasiu lat cu spațiu pentru cabina deschisă cu 2 locuri și multe alte detalii autentice.

Și cu o minifigurină pilot McLaren completat cu costum de curse, cască de curse și cheie fixă, există inspirație din plin pentru joaca imaginativă. Sărbătorim viteza și inovația Seturile de construcție LEGO Speed Champions oferă mini-versiuni ale celor mai cunoscute automobile de vârf din lume.

Perfecte pentru a fi expuse, aceste vehicule sunt de asemenea minunate pentru acțiune palpitantă de curse alături de alte jucării vehicule din gama Speed Champions.

Numar piese: 263

Varsta recomandata: 7+ ani

Напиши отзив Close Review Form
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
*
*
Лошо
Отлично
*
*
*