Magyar
search

LEGO® NINJAGO® Atacul Dragonului de Foc 71753

products.sku: 5702016912319
products.incltaxsuffix
products.incltaxsuffix
products.availability: products.availability.outofstock
+ -

Disponibil incepand cu data de 01 Iunie 2021.


Jucărie dragon zburător LEGO® NINJAGO® cu acțiune din plin


Fanii ninja vor adora să joace aventurile aeriene din sezonul 1 al serialului de televiziune LEGO® NINJAGO® cu setul de joc actualizat Atacul Dragonului de Foc (71753).

Impresionanta jucărie dragon este ideală pentru a inspira acțiunea captivantă jucată pe roluri, cu coada, picioarele, maxilarul și aripile poziționabile.

Emoții garantate pentru fanii ninja pasionațiSetul de jucării de construcție conține 4 minifigurine cool: ninja Kai, Zane și Nya Legacy, plus inamicul lor feroce Wyplash, cu care copiii pot pune în scenă confruntări epice dintre bine și rău. Nouă din iunie 2021, Nya Legacy este o minifigurină aurie de colecție cu stativ nemaivăzută până acum, pentru a sărbători 10 ani de seturi de joc NINJAGO.

Jucării unice pentru constructori imaginativiJucăriile LEGO NINJAGO oferă copiilor o evadare într-o lume fantezistă de acțiune uimitoare, unde pot face echipă cu eroii lor pentru a înfrunta o serie de răufăcători teribili, jucându-se cu o colecție minunată de kituri de construcție ce includ roboți, motociclete și dragoni.

Numar piese: 563

Varsta recomandata: 8+ ani

reviews.write Close Review Form
  • reviews.onlyregistereduserscanwritereviews
*
*
reviews.fields.rating.bad
reviews.fields.rating.excellent
*
*
*
products.alsopurchased

Papusa Cenusareasa 30 cm, Fashion Doll

products.incltaxsuffix products.incltaxsuffix

Joc societate Rolit

products.incltaxsuffix products.incltaxsuffix