Magyar
search

LEGO Iron Man: Iron Monger se dezlănțuie 76190

products.sku: 5702016913187
products.incltaxsuffix
products.incltaxsuffix
products.availability: products.availability.outofstock
+ -

Disponibil incepand cu data de 01 Iunie 2021.


Acțiune supradimensionată de super-erou, cu robotul Iron Monger!


Micii super-eroi au parte de acțiune intensă de luptă, bucurându-se în același timp de joacă pe roluri imaginativă fără sfârșit cu formidabilul set Iron Monger se dezlănțuie Iron Monger se dezlănțuie).

Robot gigantic Iron MongerBazată pe scene clasice din primul film Iron Man al Studiourilor Marvel, această jucărie de construcție pasionantă și captivantă lansează imaginația copiilor în aventuri epice cu una dintre cele mai emblematice creații Marvel - robotul Iron Monger.

Reactorul arc al robotului strălucește în timp ce copiii răsucesc, rotesc și reglează poziția robotului pentru a trage cu un lansator cu 6 piroane de pe brațul drept și cu un lansator cu 3 piroane de pe brațul stâng.

Copiii pot riposta folosind explozoarele de putere ale lui Iron Man pentru a o salva pe Pepper și a învinge monstrul mecanic.Un set cool LEGO Răzbunătorii cu minifigurine super-eroiCu vehicule, roboți, clădiri, minifigurine, arme și gadgeturi de colecție, jucăriile de construcție LEGO Marvel Răzbunătorii permit copiilor să recreeze cele mai grozave scene din filmele Marvel preferate, și deschid un univers pasionant al jocului imaginativ pe roluri cu super-eroi.

Numar piese: 479

Varsta recomandata: 9+ ani

reviews.write Close Review Form
  • reviews.onlyregistereduserscanwritereviews
*
*
reviews.fields.rating.bad
reviews.fields.rating.excellent
*
*
*