Magyar
search

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™: Întâlnirea cu Fluffy 76387

products.sku: 5702016912968
products.incltaxsuffix
products.availability: products.availability.outofstock
+ -

Disponibil incepand cu data de 01 Iunie 2021.


Aventuri Hogwarts™ cu Fluffy, câinele cu 3 capete


Micii vrăjitori și vrăjitoare se vor bucura de distracție magică nesfârșită cu LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ (76387): Întâlnirea cu Fluffy.

Acest set de joc reconfigurabil include personaje preferate, locații familiare și un câine cu 3 capete pentru distracție triplă! Aventuri Hogwarts autentice cu Fluffy Pune magia Harry Potter în mâinile copiilor cu 3 minifigurine populare - Harry Potter, Ron Weasley™ și Hermione Granger™ - și Fluffy, câinele gigantic cu 3 capete de la Hogwarts.

Picioarele lui Fluffy pot fi puse într-o serie de poziții, iar fiecare dintre cele 3 capete mobile are o expresie diferită. Setul cuprinde 5 module separate care se conectează într-o varietate de moduri: o cameră mare cu o trapă; cameră de practică a magiei; acoperiș; cameră cu balcon; și o cameră ce conține tentaculele încâlcite ale plantei Lațul Diavolului.

Există și alte surprize: o minifigurină aniversară exclusivă aurie Hermione Granger, 2 plăcuțe cărți aleatorii de vrăjitor, și oportunitatea de a adăuga mai multe camere pentru a crea un model de castel Hogwarts complet.

Numar piese: 397

Varsta recomandata: 8+ ani

reviews.write Close Review Form
  • reviews.onlyregistereduserscanwritereviews
*
*
reviews.fields.rating.bad
reviews.fields.rating.excellent
*
*
*