Magyar
search

LEGO® City ATV de salvare a animalelor sălbatice 60300

products.sku: 5702016911916
products.incltaxsuffix
products.incltaxsuffix
products.availability: products.availability.outofstock
+ -

Disponibil incepand cu data de 01 Iunie 2021. 


Set distractiv de salvare a animalelor sălbatice pentru copii


Prezintă exploratorilor în devenire minunile naturii cu acest set de joc care inspiră LEGO® City (60300) ATV de salvare a animalelor sălbatice, având o jucărie cool vehicul de teren (ATV) care virează prin înclinare, echipat cu un instrument de prindere și o dronă, plus un mic cadru de savană. Adaugi doar exploratorul, maimuțele și scorpionul negru pentru aventuri pasionante cu salvare de animale.

Experiență minunată de construcție și joacă pentru copiiAcest set de jucării de construcție vine cu un ghid de construcție ușor de urmat și cu Instructions PLUS - parte a aplicației gratuite Instrucțiuni de construcție LEGO pentru smartphone-uri și tablete.

Acest ghid interactiv de construcție, cu instrumente de vizualizare cu zoom și rotire, ajută micii constructori LEGO să devină maeștri constructori!Lumea pasionantă a orașului LEGOSeturile de joc cu animale sălbatice LEGO City duc copiii în mijlocul acțiunii cu animale emblematice, cadre realiste, vehicule cool și personaje inspiratoare care stimulează joaca pe roluri creativă bazată pe evenimente din viața reală.

Numar piese: 74

Varsta recomandata: 5+ ani

reviews.write Close Review Form
  • reviews.onlyregistereduserscanwritereviews
*
*
reviews.fields.rating.bad
reviews.fields.rating.excellent
*
*
*