Magyar
search

LEGO® Avionul cu elice al lui Mickey Mouse 10772

products.sku: 5702016913941
products.incltaxsuffix
products.incltaxsuffix
products.availability: products.availability.outofstock
+ -

Disponibil incepand cu data de 01 Iunie 2021.


Un set de construcție și zbor, perfect pentru aventuri aeriene pasionante


Stimulează dezvoltarea abilităților de construcție ale copiilor cu acest set LEGO® ǀ Disney Mickey and Friends (10772) Avionul cu elice al lui Mickey Mouse pentru copii de 4 ani și mai mari, perfect pentru a uimi prietenii pe terenul de joacă. Include un avion, 2 construcții mici și o plăcuță exclusivă cu silueta lui Mickey, iar copiii se pot alătura lui Mickey Mouse Disney pentru distracție la înălțime.

O construcție și o joacă ușoarăAcest set de avion LEGO 4+ este plin de elemente captivante pentru a asigura o experiență minunată de joacă pentru copii, plus o Cărămidă pentru începători pentru a începe construcția. Fiecare pungă cu cărămizi conține un model complet pe care copiii îl pot construi repede pentru a porni joaca numaidecât!

Distracție grozavă în familieSeturile 4+ sunt modul perfect în care adulții pot împărtăși distracția cu copiii.

Acest set vine cu instrucțiuni ilustrate simple, ceea ce înseamnă că nu există bariere în calea construcției pentru copiii care învață să citească. Vine de asemenea cu Instructions PLUS, disponibile în aplicația gratuită Instrucțiuni de construcție LEGO.

În aplicație, copiii pot vedea clar procesul de construcție și își pot salva progresul, astfel încât pot relua construcția oricând.

Numar piese: 59

Varsta recomandata: 4+ ani

reviews.write Close Review Form
  • reviews.onlyregistereduserscanwritereviews
*
*
reviews.fields.rating.bad
reviews.fields.rating.excellent
*
*
*