Romana

Joc Piatnik Saboteur

Producător: Piatnik
SKU: 9001890747496
34,89 lei
Disponibilitate: In stoc
+ -

Joc Piatnik Saboteur

Jucatorii se metamorfozeaza in pitici si incep o aventura plina de neprevazut: cautarea de aur intr-o mina fara fund. Dar brusc un tarnacop sparge lampa a carei lumina plapanda ilumina incaperea, iar bezna se asterne peste mina. Sabotorul a atacat din nou. Dar care dintre jucatori este sabotorul? Veti reusi sa gasiti aurul, sau va fi sabotorul mai iscusit in atingerea telurilor sale perfide?

Regulile jocului:

Cu ajutorul cartilor cu pitici jucatorilor le sunt desemnate rolurile de cautator de aur, respectiv sabotor. Rolurile raman secrete si se vor afla doar la terminarea rundei
Se vor pune pe masa cartea de start, iar la sapte carti distanta cele trei carti de destinatie. Cartile de destinatie vor ramane cu fata in jos. Una dintre ele reprezinta comoara de aur, dar nu se stie care.
Jucatorii vor primi carti in mana. In fiecare tura ei vor putea pune o carte cu o portiune de drum, sa joace o carte de actiune sau sa chiar sa paseze
Cartile cu portiuni de drum vor lega cartea de start cu cele de destinatie. Acestea vor fi asezate numai dupa alte carti cu portiuni de drum, in asa fel incat cele doua carti sa se potriveasca perfect. Cartile nu vor fi puse in diagonala.
Cautatorii de aur vor incerca sa cladeasca un drum de la start la destinatie, iar sabotorii vor incerca sa impiedice acest lucru.
Cartile de actiune se vor juca in fata jucatorului sau in fata altui jucator. Cu ajutorul acestora jucatorii se pot ajuta reciproc, sau dimpotriva, impiedica, sau pot sa afle informatii despre cartile de destinatie.
In momentul in care un jucator ajunge la cartea cu comoara de aur, tura se termina, cautatorii de aur au invins si vor primi bucati de aur ca recompensa.
Tura se termina chiar si fara atingerea cartii cu comoara de aur. In aceste cazuri sabotorii sunt cei care vor primi bucatile de aur.
Dupa impartirea cartilor cu bucati de aur incepe o noua tura. Jocul se termina dupa trei ture, iar castigatorul este acela care are cele mai multe bucati de aur.


Numar jucatori (minim - maxim): 3-10

Varsta minima recomandata: 8 ani

Durata aproximativa a jocului: 30 minute

Specificațiile produselor
Varsta8 ani +
Tip produsJoc de societate
PentruCopii
CuloareMulticolor
Abilitati dezvoltateIndemanarea
Numar minim jucatori3
Numar maxim jucatori10
Scrieți propria ta recenzie Close Review Form
  • Doar persoanele înregistrate pot scrie un review
*
*
Rau
Excelent
*
*
*
Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat si

Joc Piatnik Saboteur 2

31,06 lei 37,00 lei

Joc de Societate Saboteur: The Lost Mines

Fiecare clan contine pitici loiali, pitici egoisti si un sabotor!
80,92 lei