(0) produse
Nu aveți articole în coșul de cumpărături.
Produse
Close
    Preferinte
    FiltersFiltreaza
    Cautati
    RSS

    Postări de pe blogul „2022” 'iulie'

    Cum poate o casuta pentru copii sa fie accesoriul perfect pentru vara
    0 Cum poate o casuta pentru copii sa fie accesoriul perfect pentru vara

    Cand vine vorba despre imaginatia copiilor, cel mai frumos lucru este faptul ca acestia pot crea dintr-un obiect simplu, un intreg univers in care isi vor manifesta creativitatea. Jucariile sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a celor mici iar, uneori, acestea joaca roluri mult mai importante decat cel de obiect decorativ menit sa ii distreze pe cei mici.

    Casutele de exterior sunt accesoriul perfect pe care il puteti darui celor mici din mai multe motive. Trebuie sa invatam sa profitam ...

    O vara in culori vii pentru amintiri de neuitat. Iata cum sa ii ajutati
    0 O vara in culori vii pentru amintiri de neuitat. Iata cum sa ii ajutati

    Nimic nu este mai frumos pentru un copil decat perioada verii. Totul este mai vesel, mai frumos si, nu in ultimul rand, mai colorat. Vara aduce cu ea o multime de culori ce le pastreaza creativitatea si imaginatia vii, insa, uneori, nu doar natura ii poate ajuta pe cei mici sa fie inventivi si sa continue sa viseze.

    Vara este anotimpul perfect pentru ca ei sa se dezvolte in afara orelor de la scoala, sa invete sa fie liberi, fericiti si sa isi creeze amintiri pe care le vor tine minte vesnic. C...

    Cum ii ajutam pe cei mici sa se distreze chiar si in cele mai calduroase zile de vara
    0 Cum ii ajutam pe cei mici sa se distreze chiar si in cele mai calduroase zile de vara

    Luna iulie este una din cele mai calduroase perioade din an. Cu siguranta aveti grija ca cei mici sa fie protejati impotriva razelor solare, insa, nu neglijati nici nevoia lor de joaca si distractie. Este momentul lor de pauza si relaxare de la teme, iar lunile de vara au fost intoteauna cele cel mai iubite de copii, creandu-se amintiri pe care nu le vor uita niciodata.

    Chiar daca doriti mai degraba sa va relaxati si doar sa ii supravegheati pe micuti, puteti sa contribuiti si voi la distractie...

    Asa tata, asa fiu - distrati-va impreuna cu cel mic cu tractoarele Falk
    0 Asa tata, asa fiu - distrati-va impreuna cu cel mic cu tractoarele Falk

    Vara este inca aici, insa nu va dura o vesnicie! Nu pierdeti timpul pe care il puteti petrece cu cei mici si traiti momente de familie pe care nu le veti uita niciodata. Desi toamna se apropie din ce in ce mai rapid, tractoarele FALK va sar in ajutor pentru a recupera ficare zi de vacanta pe care nu ati putut sa o petreceti cu cei dragi!

    Desi pentru ei vara inseamna pauza de la scoala si ore intregi de joaca si distractie, pentru parinti orele de lucru sunt la fel de obositoare, astfel ca nu pu...

    Cum pot ajuta jucariile la dezvoltarea armonioasa a copiilor
    0 Cum pot ajuta jucariile la dezvoltarea armonioasa a copiilor

    Jucariile pentru copii au un rol mult mai important decat cel de a-i amuza pe cei mici. Cu ajutorul unor jucarii sau accesorii ce pot parea simple, micutii isi pot dezvolta o multime de aptitudini. 

    Casutele de exterior, desi pot parea niste simple obiecte de decor pentru gradina, menite sa ii adaposteasca pe cei mici de caldura soarelui si sa le ofere un loc al lor, au si beneficii mult mai complexe. 

    Iata cum casutele de exterior, mult iubite de copii, ii pot ajuta in procesul lor de dezvolt...

    Parcul de distractii vine la tine acasa cu centrul de joaca cu apa pentru copii
    0 Parcul de distractii vine la tine acasa cu centrul de joaca cu apa pentru copii

    Cu siguranta inca mai exista parinti care prefera sa nu ii expuna pe cei mici in locuri foarte aglomerate. Fie din acest motiv, fie din cauza faptului ca nu exista piscine special amenajate pentru copii in apropiere, posibilitatea de a organiza o sesiune de joaca cu tobogane de apa este mai dificila. Totusi, cei mici au in permanenta nevoie sa se joace, sa faca miscare si sa comunice cu cei din jur.

    Acum ai posibilitatea sa aduci water park-ul la tine acasa! Am pregatit o lista cu cele mai impo...

    Tu stii care sunt jucariile preferate ale copiilor? Comanda-le ce isi doresc cu livrare GRATUITA la TOATE produsele
    0 Tu stii care sunt jucariile preferate ale copiilor? Comanda-le ce isi doresc cu livrare GRATUITA la TOATE produsele

    Exista cateva lucruri ce nu se vor invechi niciodata si acest lucru li se aplica si jucariilor! Cu siguranta iti poti aminti cu drag de cateva jocuri ale copilariei pe care nu le vei uita niciodata. Chiar si in acest moment, cand majoritatea copiilor isi petrec timpul de “joaca” pe tableta sau telefon, au mai ramas jocuri si jucarii preferate de cei mici.

    Pentru a face o pauza de la dispozitive si a petrece mai mult timp impreuna, am pregatit pentru o lista cu jucariile care nu se vor demoda ni...